In de jaren ’90 zat ik op privégebied in een tumultueuze fase en ik besloot daarop mijn leven anders aan te pakken. De opleiding sportmassage had ik al op zak. Ik was gewend fysiek met mensen bezig te zijn. Het moest ‘iets’ worden wat in het verlengde daarvan lag.
Ik koos voor de opleiding reflexologie, al snel gevolgd door verschillende verdiepings-opleidingen. Zelfontplooiing en mijn interesse voor en nieuwsgierigheid naar mensen waren destijds de insteek om deze opleidingen te volgen. En ik ben mijzelf in al die jaren blijven ontwikkelen door continu studies te volgen.

Toen ik in 2003 mijn praktijk startte, dacht ik ‘Als iemand mij ooit in vertrouwen zou nemen, zou dat mooi zijn.’ Nu, 15 jaar later, blijkt dat mijn manier van behandelen veel mensen aanspreekt. Mijn cliënten doen hun verhaal en ik luister. En daar ben ik iedere dag opnieuw blij en dankbaar voor. De interactie en de diepgang in de gesprekken is iets wat mij blijft fascineren. De vraag die ik mij bij iedere behandeling altijd stel is: ‘Hoe kunnen we het, door een beweging te bewerkstelligen, samen beter maken voor jou?’ En, als het nodig is, schroom ik niet om persoonlijke feedback te gebruiken om de cliënt inzicht te geven.

Contact

Infinitas
Praktijk voor reflexzonetherapie

Boskant 21
5423 TP Handel

T: 06- 28788882
E: info@naaringrid.nl

Persoonlijk kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden van reflexzonetherapie en hoe dit jou kan helpen? Maak een vrijblijvende afspraak met mij.