De cliënten die bij mij komen, worstelen met thema’s die als een rode draad door hun leven lopen. Zij komen bij mij met diverse hulpvragen omdat zij even niet lekker in hun vel zitten. Dit kan op mentaal en/of emotioneel vlak zijn, maar ook fysiek. De fysieke klachten zijn veelal lichamelijke pijnen, vermoeidheidsproblemen of ander lichamelijk ongenoegen. Ik behandel klachten met een lichamelijke benadering. Als er emotionele of mentale componenten meespelen komen die vanzelf aan het licht. In de ruim 15 jaar dat mijn praktijk bestaat, heb ik ondervonden dat fysiek problemen het best lichamelijke behandeld kunnen worden. En dat achter elke klacht een persoonlijk verhaal zit.

Het eerste (intake)gesprek duurt 90 minuten. Na dit gesprek stellen we samen een doel vast. Dit is de leidraad voor de vervolgbehandelingen. Iedere behandeling wordt gevolgd door een evaluatie waarbij we kijken wat gewenst is om jouw doel te behalen en waar we de behandeling eventueel kunnen bijstellen. Vaak krijg je aandachtspunten mee, deze stellen we samen op. Dit kunnen fysieke oefeningen zijn, maar het kan ook zijn dat je jezelf op het persoonlijke of mentale vlak gaat ontwikkelen. De ervaring leert dat er gemiddeld vijf à zeven behandelingen nodig zijn. Maar soms is alleen het eerste gesprek al voldoende.

Voor hulp bij

  • Oververmoeidheid
  • Lichamelijke ongemakken
  • Emotionele onrust
  • Mentale overprikkeling

Persoonlijk kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Infinitas en hoe de werkwijze jou kan helpen?  Maak een vrijblijvende afspraak met mij.